Bruins voittaa alijäämä, Win jännittävä Shootout vastaan Stars

Boston Bruins nousi myöhään alijäämästä ja voitti Dallas Starsin 4-3 jännittävässä rangaistuspotkukilpailussa maanantai-iltana TD Gardenissa. Charlie McAvoy teki ratkaisevan maalin rangaistuspotkukilpailun yhdeksännessä erässä nhl pelipaidat suomesta, ja Jeremy Swayman teki uransa 43 torjuntaa varmistaakseen Bostonin voiton.

Bruins voitti kahden maalin alivoiman kolmannessa erässä, ja David Pastrnak tasoitti pelin, kun peliaikaa oli jäljellä vain 45 sekuntia. Maali tuli Swaymanin vetäessä ylimääräisen hyökkääjän, ja McAvoy löysi Pastrnakin poikittaisella jäähypassilla, joka löi Starsin maalivahdin Jake Oettingerin.

Aiemmin ottelussa Jesper Boqvist avasi Bruinsin maalihanat ensimmäisessä erässä, mutta Stars vastasi kolmella vastaamattomalla maalilla Wyatt Johnstonin, Ryan Suterin ja Esa Lindellin toimesta. Myös Justin Brazeau teki Bostonille ensimmäisen NHL-maalinsa toisessa erässä.

Vaikka Stars pelasi alivoimaa Matt Duchenen loukkaantumisen vuoksi ja puuttui useita tärkeitä puolustajia, se painoi Bruinsin ahtaalle saku koivu pelipaita. Oettinger pysäytti rangaistuspotkukilpailussa seitsemän laukausta yhdeksästä, mutta McAvoyn maali sinetöi lopulta voiton Bostonille.